Számoljon velünk!

Kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja itt tartózkodásának költségeit, telepített lakókocsi esetén.
(Sátorhely és lakókocsi parcella kalkulátor lentebb!)

Ha szimpatikusnak találta a kalkuláció eredményét lépjen tovább a foglaláshoz.

[stm-calc id="662"]

Ismerje meg előre telepített lakókocsijainkat!

Miért minket?

Mert minden adott az igazi kemping élményhez! 

Napsütés

Napsütésben a Balatonban lehet megmártózni, de ha hidegebbre fordul az idő, itt akkor is van program, látnivaló, bejárható túraútvonalak. A kikapcsolódás lehetőségei szinte kimeríthetetlenek, akár egy hetes itt tartózkodás esetén is!

Közel 200 diófa

Fontos számunkra, hogy a természet egyensúlyát fenntartsuk, mindemellett olyan saját környezetet alakítottunk ki kempingezőinknek, ahol valóban öröm a pihenés, és mindenki megtalálja a szimpatikus helyét a hűvösben!

Naplemente

Minden egyes nap különböző színekkel festi meg a tájat a gyönyörű naplemente, emellett a kilátó 70 méteres magasságából csodálva a tájat a naplementében, kimondottan szívmelengető és felemelő érzés a nálunk kempingezők számára!

Tábortűz

A kempingezés egyik fő, ha nem a legkiemeltebb eseménye a közös főzés a barátokkal a családdal.  Ehhez több leetőséget is biztosítunk vendégeinknek, a közös konyhával, a szabadtéri brográcsozással, grillezéssel.

Ha szeret kempingezni, számoljon velünk!

Számoljon velünk!

Kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja itt tartózkodásának költségeit, sátorhely vagy lakókocsi parcella bérlés esetén.
(Telepített lakókocsi kalkulátor fentebb!)

Ha szimpatikusnak találta a kalkuláció eredményét lépjen tovább a foglaláshoz.

[stm-calc id="716"]

Tapasztalja meg Ön is a Diós Camping élményt!

Hogyan juthat el hozzánk?

Budapest felől az autópályáról 126-os (Balatonszárszó) kijáratnál kell kijönni, a körforgalomnál a második kijárónál kell kihajtani. Az első kereszteződésnél jobbra Balatonföldvár irányába (Pest felé) elkanyarodni, a MOL benzinkút után rögtön jobbra az első utca.

Keszthely felől az autópályáról a 126-os (Balatonszárszó) kijáratnál kell kijönni, Balatonszárszó irányába megközelíteni a 7-es főutat. Majd azt elérve jobbra Balatonföldvár irányába (Pest felé) elkanyarodni, majd a MOL benzinkút után jobbra az első utca.