Szállásaink

Campingünkben nincsenek parcellák, nincsenek behatárolt területek, mindenki ott állítja fel a saját sátrát, ahol szimpatikus árnyékos helyet talál. Nyugodtan hozzon magával felfújható ágyat, kompresszorral pillanatok alatt felfújjuk, és máris sokkal komfortosabb lesz a sátorozás.  Ha önnek lakókocsija van, azzal is nyugodtan begurulhat, elektromos csatlakozás minden faközben van a jobb oldalon. Természetesen mindkét szállástípus esetén használhatja a közös konyhát és fürdőházat.

Lakókocsik

Campingünkben 5 darab telepített lakókocsi található, érdemes időben foglalni, a minimum foglalási idő 2 éjszaka. Ezek 4, 5 és 6 személyesek, mindegyikhez külön hűtő, evőeszközök, bögrék és tányérok tartoznak. Frissen felhúzott paplan és ágynemű vár mindenkit. Nyitott és zárt elősátrakban kemping bútorok biztosítják a kényelmet.

Szállásaink

A lakókocsik 4-5 fő részére nyújtanak szállást, ennek megfelelően vannak ágyneművel (kis és nagy párna,paplan + ágynemű huzat) valamint evőeszközökkel (pohár ,tányérok stb) felszerelve, az elősátorban kertibútor és szőnyeg található.