Atmoszféra

balatonfoldvarikilato-k-06.jpg

Szállásaink

Campingünkben nincsenek parcellák, nincsenek behatárolt területek, mindenki ott állítja fel a saját sátrát, ahol szimpatikus árnyékos helyet talál. Nyugodtan hozzon magával felfújható ágyat, kompresszorral pillanatok alatt felfújjuk, és máris sokkal komfortosabb lesz a sátorozás.  Ha önnek lakókocsija van, azzal is nyugodtan begurulhat, elektromos csatlakozás minden faközben van a jobb oldalon. Természetesen mindkét szállástípus esetén használhatja a közös konyhát és fürdőházat.

Lakókocsik

Campingünkben 5 darab telepített lakókocsi található, érdemes időben foglalni, a minimum foglalási idő 2 éjszaka. Ezek 4, 5 és 6 személyesek, mindegyikhez külön hűtő, evőeszközök, bögrék és tányérok tartoznak. Frissen felhúzott paplan és ágynemű vár mindenkit. Nyitott és zárt elősátrakban kemping bútorok biztosítják a kényelmet.

Házirend

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a kemping biztonsága és a többiek nyugalma érdekében tartsák be az alábbi szabályokat:

 1. Sátor- és lakókocsi helyet nem kell foglalni, csak a telepített lakókocsira kell előzetes foglalást leadni.
 2. A telepített lakókocsikat az érkezés napján 14órától lehet elfoglalni, az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni, amennyiben a vendég ezt nem teljesíti a megjelölt időpontig, úgy plusz 1 napi szállásdíj megfizetésére köteles.
 3. Sátor- és lakókocsihelyet reggel 8 és este 9 óra között bármikor el lehet foglalni.
 4. A kemping területén tüzet rakni kizárólag az arra kijelölt helyen, bográcsozás vagy szalonnasütés céljából lehet. A tüzet a program befejeztével minden esetben el kell oltani!
 5. A telepített lakókocsikban dohányozni és cipővel bemenni TILOS.
 6. Dohányozni a kemping területén TILOS. Kivéve a kijelölt helyeken.
 7. A kutyatulajdonosoknak kötelező a kutyájuk után tisztaságot és rendet tartani, valamint tilos bevinni a kemping higiéniás létesítményeibe (WC, zuhany, konyha stb.).
 8. A kemping területén a maximum megengedett sebesség 20km/h.
 9. A közös konyhában kérjük, figyeljenek a tisztaságra, és takarítsák el az ételkészítéssel járt szennyeződést.
 10. A hűtőbe csak NÉVVEL ellátott élelmiszereket tegyenek be, máskülönben ezek eltávolításra kerülnek.
 11. Fizetésnél kérjük, vegye figyelembe a recepció nyitvatartási rendjét. A vendég köteles minden igénybe vett szolgáltatást kifizetni, az összegről a recepció tételes számlát állít ki, az igénybe nem vett szolgáltatások utólagos javítása nem áll módunkban. Helyszínen előre kifizetett szolgáltatás lemondása esetén visszafizetést nem tudunk teljesíteni.
 12. A kemping területén elhagyott értékekért felelősséget NEM vállalunk! Utólag postázásra nincs lehetőség. Ha megtaláljuk, akkor egy hétig megőrizzük, van lehetőség visszajönni érte.
 13. Kérjük, ESTE 10óráig fejezzenek be minden olyan tevékenységet, amely mások nyugalmát megzavarhatja, a gépkocsiforgalmat pedig minimálisra szorítani, zenét lehalkítani.
 14. Kempingünkben kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, szelektív hulladékgyűjtést végzünk, kérjük, hogy a szemetet a kijelölt hulladékgyűjtőkbe helyezzék el a feliratok alapján.
 15. Kérjük vendégeinket, hogy az észlelt hiányosságokat, hibákat az észleléskor jelentsék be, hogy haladéktalanul elkezdhessük a probléma megoldását.
 16. A kemping a vendég vagyontárgyaiban bekövetkezett károkért, az őrizetlenül, szabadon hagyott tárgyak eltűnéséért nem vállal felelősséget. Harmadik személy részére okozott kárért a kemping nem felel. Nem vállal a kemping felelősséget az elemi és viharkárokért (jégeső, fakidőlés, lehulló ágak stb).
 17. A kemping fenntartja a jogot, hogy a Házirend szabályainak megsértőit, valamint azokat, akik zavarják mások nyugalmát, azonnali hatállyal a Kemping elhagyására kötelezze, és a szolgáltatástól azonnali hatállyal elálljon, továbbá az üggyel kapcsolatban kártérítési igényt érvényesítsen. Kérjük, a fentiek betartásával járuljon hozzá a kempingünk nyugalmának megőrzéséhez, hogy minden kedves vendégünk jól érezhesse magát!

 

Kellemes pihenést kívánunk!