Atmoszféra

slide2.jpg

Szállásaink

Campingünkben nincsenek parcellák, nincsenek behatárolt területek, mindenki ott állítja fel a saját sátrát, ahol szimpatikus árnyékos helyet talál. Nyugodtan hozzon magával felfújható ágyat, kompresszorral pillanatok alatt felfújjuk, és máris sokkal komfortosabb lesz a sátorozás.  Ha önnek lakókocsija van, azzal is nyugodtan begurulhat, elektromos csatlakozás minden faközben van a jobb oldalon. Természetesen mindkét szállástípus esetén használhatja a közös konyhát és fürdőházat.

Lakókocsik

Campingünkben 5 darab telepített lakókocsi található, érdemes időben foglalni, a minimum foglalási idő 2 éjszaka. Ezek 4, 5 és 6 személyesek, mindegyikhez külön hűtő, evőeszközök, bögrék és tányérok tartoznak. Frissen felhúzott paplan és ágynemű vár mindenkit. Nyitott és zárt elősátrakban kemping bútorok biztosítják a kényelmet.

Gyakori kérdések

Mi található a közös konyhában?

Két gáztűzhely, három hűtő, kettő fagyasztó és egy mikro. Minden kempingező használhatja ezeket, de hűtőbe kérjük csak névvel ellátott italokat és élelmiszereket tegyenek, máskülönben eltávolításra kerülnek.

Mit tartalmaz a lakókocsi?

Frissen húzott ágyneműt (takaró, két párna). Tányérokat, evőeszközöket és poharakat is találnak benne. Valamennyi lakókocsihoz tartozik külön hűtő is, valamint a férőhelynek megfelelő számú méretű asztal és szék.

Kutyát hozhatok?

Igen hozhat, de nem vagyunk kutyabarát camping. A kutyatulajdonosoknak kötelező a kutyájuk után tisztaságot és rendet tartani, valamint tilos bevinni a kemping higiéniás létesítményeibe (WC, zuhany, konyha stb.). Egy lakókocsi van, amibe beengedjük a kutyákat, kérjük szíves megértésüket.

Meddig kell megérkezni? / Meddig kell elhagyni a kemping területét?

Sátorral vagy lakókocsival 8-21óráig van lehetőséged megérkezni és a távozásnak is ebben az intervallumban kell megtörténnie. A telepített lakókocsikat 14 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni, amennyiben a vendég ezt nem teljesíti a megjelölt időpontig, úgy plusz 1 napi szállásdíj megfizetésére köteles.